Menu
Milik en El Ghazi signeren Ziggo-shirts

Milik en El Ghazi signeren Ziggo-shirts

De shirts van Ajax met Ziggo op de borst zijn vanaf nu exclusief te koop in de Official Ajax Fanshop en via Ajaxshop.nl. Arek Milik en Anwar El Ghazi kwamen maandag ter gelegenheid van de start van de verkoop langs in de Fanshop voor een signeersessie.

Hoofdsponsor Aegon stopt per 31 december 2014 en wordt opgevolgd door Ziggo. Vanaf 1 januari 2015 spelen de Ajacieden dus met een nieuwe hoofdsponsor op de borst. Toen de nieuwe hoofdsponsor op 7 november bekend werd gemaakt, waren Ricardo van Rhijn en Davy Klaassen de eerste Ajacieden die zich in het nieuwe tenue hulden. Nu hebben ook de supporters die mogelijkheid om zowel het thuis- als uitshirt te bemachtigen.

In de speciaal versierde Fanshop stond maandag rond 13:00 uur een behoorlijke rij met fans van alle leeftijden. Met één of meerdere shirts in de hand wachten zij op de komst van de twee Ajacieden. Toen Milik en El Ghazi de winkel betraden en in hun eigen Ziggo-shirt plaats hadden genomen achter de tafel, kon iedereen zijn/haar shirt laten signeren en met beide aanvallers op de foto gaan. En het moet gezegd worden: het nieuwe shirt staat de Ajacieden goed.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Gerard van Hees

Ga naar Ajaxshop.nl

De Ziggo-shirts zijn nu in de Ajax Fanshop te koop. De Ziggo-shirts zijn nu in de Ajax Fanshop te koop.
Voor iedere fan was er de gelegenheid met de twee Ajacieden op de foto te gaan. Voor iedere fan was er de gelegenheid met de twee Ajacieden op de foto te gaan.
Met een uniek gesigneerd Ziggo-shirt op zak gingen de fans weer naar huis. Met een uniek gesigneerd Ziggo-shirt op zak gingen de fans weer naar huis.
Ook de uitshirts met Ziggo erop zijn vanaf nu te koop. Ook de uitshirts met Ziggo erop zijn vanaf nu te koop.
Deze meneer ging met zijn kleinzoon Daley op de foto met de kampioensschalen. Deze meneer ging met zijn kleinzoon Daley op de foto met de kampioensschalen.
Een mooie rij voor de eerste Ziggo-shirts. Een mooie rij voor de eerste Ziggo-shirts.