Menu
Milik haalt uit met Polen

Milik haalt uit met Polen

Met Arek Milik in de basis heeft Polen een grote zege geboekt op Gibraltar. Na een 4-0-tussenstand na een half uur, won de koploper van groep D met 8-1. De Ajax-spits scoorde twee maal.

Milik begon in de basis en leverde bij de 4-0 van Robert Lewandowski de assist. Zelf scoorde de Ajacied in de 59e minuut de 5-0 en een klein kwartier later de 7-0. Uiteindelijk won Polen met 8-1.

Nemanja Gudelj heeft 56 minuten meegespeeld in de oefeninterland van Servië bij Frankrijk. Frankrijk is als gastland automatisch geplaatst voor het EK 2016 en kende een vliegende start tegen Servië door twee goals van Matuidi. Servië scoorde via Mitrovic tegen. Maar verder kwam het land van Gudelj niet.


Oranje O19
Vince Gino Dekker was de enige Ajacied in de basis bij Oranje O19 tegen Duitsland. Oranje verloor met 1-2.

Oranje O20
Oranje O20 verloor in Lisse het oefenduel met Frankrijk met 0-2. Doelman Indy Groothuizen was de enige Ajacied in de basis en hij stopte in de 52e minuut een penalty, maar de rebound was een prooi voor de Fransen. Terry Lartey-Sanniez viel in de 46e minuut in en ook Pelle Clement mocht meespelen. Dat was slechts in de laatste zes minuten, toen het al 0-2 stond.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst