Menu
Miljoen volgers Ajax op Facebook

Miljoen volgers Ajax op Facebook

Ajax heeft vandaag als eerste Nederlandse voetbalclub de grens van 1.000.000 volgers op Facebook doorbroken. Om het bereiken van deze mijlpaal te vieren en de volgers te bedanken, zijn er de hele maand januari prijzen te winnen. Via facebook.com/afcajax wordt de komende periode bekendgemaakt hoe de prijzen gewonnen kunnen worden. De hoofdprijs is een geheel verzorgde reis naar de UEFA Europa League-wedstrijd FC Salzburg - Ajax.

Ajax hecht veel waarde aan het contact met supporters via social media. Goed nieuws is daarom dat bezoekers van de Amsterdam ArenA, met ingang van de tweede seizoenshelft gebruik kunnen maken van een nieuw aangelegd mobiel netwerk in het stadion. Hierdoor kunnen fans met bijvoorbeeld een smartphone, beter dan ooit ervaringen uitwisselen via social media.

Recentelijk werd de grens van 300.000 volgers op Twitter gepasseerd. Daarnaast is Ajax ook actief op Google+ (+ 40.000 volgers), YouTube (+ 45.000 abonnees), Instagram (+ 8.000 volgers) en diverse Chinese social media (+ 500.000 volgers).

Tekst: Ajax.nl
Foto: Happy Cactus

Naar de Facebook-pagina van Ajax