Menu

Mislukte uitzending FC Zwolle - Ajax

Van de redactie van www.ajax.nl: Ajax is niet betrokken geweest bij de organisatie van de live-uitzending van FC Zwolle - Ajax op internet. Toch heeft Ajax veel vragen gekregen over het mislukken van de uitzending. Fans zijn hiervan de dupe geworden. Ajax heeft de betrokken partijen om opheldering gevraagd. Hieronder de uitleg.

- - -
Met dit bericht wil MagicMinds zich verontschuldigen tegenover alle fans die de wedstrijd FC Zwolle - Ajax afgelopen zaterdag via Internet wilden meemaken maar dit door een technische storing niet konden.

De komende week zal er een analyse worden gemaakt van de wijze waarop de fans voor een virtueel ticket hebben betaald. De fans die een vitueel ticket via credit card of rabo direct hebben betaald, zullen het volledige bedrag direct teruggestort krijgen. De fans die via de telefoon een virtueel ticket hebben gekocht zullen van MagicMinds een email ontvangen met de vraag om een rekeningnummer door te geven waarop het gehele bedrag kan worden teruggestort. Houdt er aub rekening mee dat het wel even kan duren voordat iedereen het bedrag weer teruggestort heeft gekregen.

MagicMinds biedt aan alle fans die voor de wedstrijd FC Zwolle - Ajax een virtueel ticket hebben gekocht gratis een virtueel ticket voor een volgend evenement. Een volgend evenement kan zowel een voetbalwedstrijd als een ander evenement zijn zoals bijvoorbeeld een concert.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en wij hopen dat alle fans een volgende keer weer inloggen en wij zullen er alles aan doen om er voor te zorgen dat iedereen dan wel kan genieten van een mooie wedstrijd.

Voor opmerkingen of vragen kan iedereen een mailtje sturen naar events@magicminds.com.
- - -