Menu
Mitchell Dijks tekent contract

Mitchell Dijks tekent contract

Jeugdspeler Mitchell Dijks tekende donderdagmiddag op de Toekomst een contract dat loopt tot en met 30 juni 2012. De linksbenige speler was blij met zijn eerste profcontact. ,,Ik was wel zenuwachtig, maar toen ik de pen in mijn hand kreeg, vond ik het wel leuk.’’

Hoofd van de Ajax-jeugdopleiding, Jan Olde Riekerink, sprak lovende woorden over de zeventienjarige linksback. ,,Je hebt onze verwachtingen overtroffen’’, zei hij in het bijzijn van de ouders van Dijks. ,,Je hebt een enorme indruk gemaakt, als voetballer en als persoon. Je bent multifunctioneel, een echte teamspeler en creatief als verdediger.’’

Zelf noemt de kersverse contractspeler het opkomen als zijn sterke wapen. Dijks speelde afgelopen seizoen in de B1 onder leiding van Robin Pronk. Daarvoor kwam hij uit voor Volendam.

Foto's: Louis van de Vuurst/Ajax.nl
Tekst: Ajax.nl

Mitchell Dijks met onder andere familie, Ajax-directeur Rik van den Boog (l) en Jan Olde Riekerink. Mitchell Dijks met onder andere familie, Ajax-directeur Rik van den Boog (l) en Jan Olde Riekerink.
Martin Jol feliciteert Mitchell Dijks met zijn eerste contract. Martin Jol feliciteert Mitchell Dijks met zijn eerste contract.