Menu
Mitchell Donald maakt rentree op trainingsveld

Mitchell Donald maakt rentree op trainingsveld

Ajax 1 werkte maandagochtend een gezamenlijke training af met Jong Ajax. De oefensessie werd bijgewoond door de lang geblesseerde Mitchell Donald die zijn rentree maakte op het trainingsveld. Bekijk hier het fotoverslag.

Ajax 1 en Jong Ajax worden toegesproken door de trainers. De elftallen werkten maandag een gezamenlijke training af. Wegens interlandverplichtingen zijn de teams van Adrie Koster en Marco van Basten nog niet compleet. Ajax 1 en Jong Ajax worden toegesproken door de trainers. De elftallen werkten maandag een gezamenlijke training af. Wegens interlandverplichtingen zijn de teams van Adrie Koster en Marco van Basten nog niet compleet.
Gabri aan de bal met Ismaïl Aissati op zijn hielen. De Spaanse middenvelder is herstellende van een kuitblessure. Gabri aan de bal met Ismaïl Aissati op zijn hielen. De Spaanse middenvelder is herstellende van een kuitblessure.
Rob Witschge, John van 't Schip, Marco van Basten en Adrie Koster kijken vol belangstelling naar de oefenpartij tussen beide teams. Rob Witschge, John van 't Schip, Marco van Basten en Adrie Koster kijken vol belangstelling naar de oefenpartij tussen beide teams.
Jan-Arie van der Heijden (links) doet volop mee met Jong Ajax. De middenvelder was lange tijd uit de roulatie met een knieblessure. Jan-Arie van der Heijden (links) doet volop mee met Jong Ajax. De middenvelder was lange tijd uit de roulatie met een knieblessure.
Jan Vertonghen maakte afgelopen week zijn rentree op het trainingsveld. Jan Vertonghen maakte afgelopen week zijn rentree op het trainingsveld.
Ismaïl Aissati en Oleguer trappen na de training een balletje. Ismaïl Aissati en Oleguer trappen na de training een balletje.
De training zit er op voor de Ajacieden. Voor Mitchell Donald (midden) was het een geslaagde oefensessie. Hij speelde volop mee met Jong Ajax. De training zit er op voor de Ajacieden. Voor Mitchell Donald (midden) was het een geslaagde oefensessie. Hij speelde volop mee met Jong Ajax.