Menu
Mogelijke tegenstanders 3e Europese voorronde bekend

Mogelijke tegenstanders 3e Europese voorronde bekend

Ajax weet wie de mogelijke tegenstanders zijn in de 3e Europese voorronde. Bij winst op Sturm Graz speelt het team van Erik ten Hag tegen Standard Luik. Bij verlies gaan we door naar de Europa League-route.

De 2 mogelijkheden ⬇️

* Als Ajax het tweeluik met Sturm Graz wint, vervolgen we de UEFA Champions League-route en spelen we tegen Standard Luik. Op dinsdag 7 augustus is de uitwedstrijd in Luik. De return in de Johan Cruijff ArenA is dinsdag 14 augustus.

* Bij verlies vervolgen we de UEFA Europa League-route en spelen we tegen de winnaar van de wedstrijd Dundalk FC (IER) - AEK Larnaca (CYP). We beginnen met een thuiswedstrijd op donderdag 9 augustus, de uitwedstrijd is 16 augustus.

Let op: Pas na de uitwedstrijd tegen Sturm Graz op 1 augustus worden data, tijden en verkoopregimes voor de duels in de 3e Europese voorronde definitief.

Kaartverkoop
Op donderdag 2 augustus start de kaartverkoop voor de 3e Europese voorronde. Hou daarvoor @AjaxFancare of onze social kanalen in de gaten voor meer informatie. Beschikbaarheid is beperkt door het hoge aantal verkochte passe-partouts.

Ajax Club Card
Voor enkele potentiële Europese tegenstanders heb je een Club Card nodig. Vraag deze direct aan via onze Ticketshop. Je hebt een Ajax Club Card al voor € 6 (excl. € 1,50 administratiekosten).

Voorrang via de Supportersvereniging Ajax
Wil je met voorrang kaarten kopen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax.

Lees ook: Tadic maakt meteen indruk op trainingsveld

Tekst en beeld: Ajax.nl