Menu

Mogelijke tegenstanders tweede ronde

Ajax kan bij de loting voor de tweede ronde van de UEFA Cup gekoppeld worden aan een van de volgende zes ploegen. De formaties komen uit Rusland, Bulgarije, Oostenrijk, Tsjechie, Polen en Denemarken. De loting heeft plaats om 12.00 uur. De wedstrijddagen zijn 18 oktober en 1 november.

Uit Bulgarije kan Ajax Lovech trefen. De formatie klopte in de eerste ronde Inter Bratislava met een totaal score van 4-0.

Uit Tsjechie staat FC Pribram geboekt als mogelijke opponent. Deze ploeg klopte het Franse Sedan doordat in eigen huis een 4-0 overwinning was behaald. In Sedan verloor Pribram met 3-1.

Kopenhagen uit Denemarken is een andere optie. De Denen versloegen Obelic over twee wedstrijden. Thuis won Kopenhagen met 2-0, uit speelden ze 2-2.

Rapid Wien, met onder andere Gaston Taument, uit Oostenrijk kan ook naar Amsterdam komen. De Oostenrijkers waren met 5-1 te sterk voor Partizan.

De Russische kandidaat is Dynamo Moskou. Zij hadden aan een doelpunt in eigen huis tegen Birkirkara genoeg om de volgende ronde te bereiken.

Het Poolse Wisla Krakow schakelde Hadjuk Split uit. Thuis won de formatie met 1-0, in Split werd het 2-2.