Menu
Mooi bezoek VU Kinderstad en -kliniek

Mooi bezoek VU Kinderstad en -kliniek

De spelers en technische staf van Ajax hebben maandag voor de elfde keer een bezoek gebracht aan Ronald McDonald VU Kinderstad. De traditionele visite aan het VUmc in Amsterdam was ook deze keer een groot succes. De middag werd in een fotoverslag vastgelegd.

Het bezoek van de Ajacieden aan VU Kinderstad vormt ieder jaar een hoogtepunt. Op de spelers die maandagavond met Jong Ajax in actie kwamen na, waren ze allemaal present in het VU medisch centrum. Samen met de technische staf namen de spelers van Ajax uitgebreid de tijd voor alle patiëntjes van de kinderafdelingen en de polikliniek.

Bekijk woensdag op Ajax TV een uitgebreide reportage over het bezoek van de Ajacieden.

Bij binnenkomst zetten alle Ajacieden hun handtekening. Bij binnenkomst zetten alle Ajacieden hun handtekening.
De spelers van Ajax worden welkom geheten door professor John Roord van de kinderkliniek. De spelers van Ajax worden welkom geheten door professor John Roord van de kinderkliniek.
Naast professor Roord zorgde ook Marijke Peer (manager Kinderstad) voor een hartelijke ontvangst. Naast professor Roord zorgde ook Marijke Peer (manager Kinderstad) voor een hartelijke ontvangst.
Jan Vertonghen speelt een computerspel in de speciale Spyker-auto. Jan Vertonghen speelt een computerspel in de speciale Spyker-auto.
Dennis Rommedahl overhandigt een tasje met Ajax-presentjes. Dennis Rommedahl overhandigt een tasje met Ajax-presentjes.
Luis Suarez geeft zijn shirt aan een patiëntje. Luis Suarez geeft zijn shirt aan een patiëntje.
Marco (groot fan van Jeroen Verhoeven) maakt plezier met de Ajacieden. Marco (groot fan van Jeroen Verhoeven) maakt plezier met de Ajacieden.
Joep gaat op de foto met zijn helden. Joep gaat op de foto met zijn helden.
Op de foto met de spelers én trainer Martin Jol. Op de foto met de spelers én trainer Martin Jol.
Aziz werd de hele middag door Ajax TV gevolgd. Bekijk woensdag de reportage op Ajax TV. Aziz werd de hele middag door Ajax TV gevolgd. Bekijk woensdag de reportage op Ajax TV.
Luis Suarez geeft een gesigneerde fotokaart. Luis Suarez geeft een gesigneerde fotokaart.
Dario Cvitanich neemt net als de andere Ajacieden uitgebreid de tijd voor alle patiëntjes. Dario Cvitanich neemt net als de andere Ajacieden uitgebreid de tijd voor alle patiëntjes.
Ismail Aissati deelt een handtekening uit. Ismail Aissati deelt een handtekening uit.
Voetballen! Voetballen!
Het voetbalveldje van het Ajax Spelershome. Het voetbalveldje van het Ajax Spelershome.
Samen op de foto! Samen op de foto!