Menu
Mooi Sintfeest in home van supporters

Mooi Sintfeest in home van supporters

In de Supportershome van de Amsterdam ArenA is er zaterdagmiddag op grootste wijze Sinterklaas gevierd. De kinderen van alle Ajax-medewerkers waren van harte welkom in 'het huis' van de supporters, dat voor een dag omgetoverd was tot een Sinterklaasoord. Ook de jongste jeugdelftallen (F1, E1, E2 en E3) van de Toekomst waren aanwezig bij dit evenement.

,,Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht..’’ Sinterklaas en de zeven Zwarte Pieten liepen onder luid gezang de Supportershome in. De Pieten strooiden met snoepgoed en de Sint gaf enkele kinderen een hand.

Naast de Pieten had de Sint ook zijn bekende Grote Boek mee. De kindervriend uit Spanje nodigde een aantal kinderen uit op het podium. De Sint voerde een gesprekje met de kinderen en van de Pieten kregen ze een hand vol lekkere pepernoten.

Daniël Dekker, de voorzitter van de Supportersvereniging, was de gastheer van de middag. Hij interviewde de Sint, zong met iedereen Sinterklaasliedjes en zorgde voor een gezellige sfeer in de Supportershome.

Alle kinderen kregen aan het eind van het feest leuke cadeaus van de lieve goede Sint. Met de presentjes uit Spanje eindigde de gezellige middag. Alle aanwezigen lieten nog een keer hun zangstem horen: ,,Dag Sinterklaasje, dag, dag. Dag, dag, Zwarte Piet…’’


De Sint en de Zwarte Pieten gaan op de foto. De Sint en de Zwarte Pieten gaan op de foto.

De kinderen luisteren heel geconcentreerd naar de Sint. De kinderen luisteren heel geconcentreerd naar de Sint.

Een vol Supportershome. Een vol Supportershome.

Sinterklaas spreekt een kind toe. Op de achtergrond gastheer Daniël Dekker. Sinterklaas spreekt een kind toe. Op de achtergrond gastheer Daniël Dekker.

Joop Leeuwendaal laat het clublied horen. Joop Leeuwendaal laat het clublied horen.

Ajacieden in de polonaise. Ajacieden in de polonaise.

De Sint gaf veel cadeaus weg. De Sint gaf veel cadeaus weg.

Ook de Pieten dansten gezellig mee. Ook de Pieten dansten gezellig mee.

En daar zijn de cadeaus! En daar zijn de cadeaus!