Menu
‘Mooie dag voor Veronica’

‘Mooie dag voor Veronica’

Voor de wedstrijd Ajax – Utrecht tekenden Ajax en Veronica een nieuw sponsorcontract in de prachtige sponsorlounge in de Amsterdam ArenA. Voor de omroep tekende de CEO Tijmen Bos samen met directeur Edwin van der Sar. ,,Een mooie dag”, vond Bos vooraf.

,,Die moet nog mooier worden als we drie punten pakken van FC Utrecht”, aldus Bos die zijn Veronica uiteraard goed vindt passen bij AFC Ajax. Dat lukte niet, maar het maakte de deal niet minder mooi: ,,Wij hebben veel voetballiefhebbers onder onze luisteraars. Ons luisteraarsprofiel is mannelijk en niet piepjong. Met de hele Sky Radio Group ondersteunen we sport en voetbal in het bijzonder. Het is een mooie combinatie.”

Tijmen Bos krijgt een geschenk uit handen van Edwin van der Sar.
Tijmen Bos krijgt een geschenk uit handen van Edwin van der Sar.

Over het waarom Veronica en Ajax zo goed bij elkaar passen, heeft Bos een mooie link: ,,Ajax heeft een rijke nostalgische historie. In het radiolandschap geldt datzelfde voor Veronica.”

De supporters zullen de link tussen Ajax en Veronica vooral zien op de boarding en de luisteraars en volgers van Veronica zullen in het nieuwe seizoen waarschijnlijk mooie winacties voorgeschoteld krijgen.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst