Menu

Mooie opbrengst Bobby-collecte

Ook ArenA-directeur Jan Gaasterland droeg natuurlijk zijn steentje bij voor een afscheidskado voor Haarms.

De collecte van de supporters voor het afscheidskado voor Bob Haarms heeft 24.356,15 gulden opgebracht. Het geschenk zal tijdens de laatste thuiswedstrijd tegen MVV (7 mei) worden overhandigd aan de 66-jarige assistent-trainer, die door Shota Arveladze liefkozend zijn 'multi-vitamine' werd genoemd.

De collectanten stonden overal. Voor het stadion liepen de vrijwilligers met de groene bussen rond en in het stadion waren ze bij elke trap present. Van Skybox tot Vak Zuid gaven Ajacieden grif. De tussenstand van de collecte was tijdens de rust achtduizend gulden. Na het tellen, dat onder de wedstrijd plaatsvond, bleek de eindstand het drievoudige te zijn.

Zoals ook bij de collectes voor Blind en Litmanen kwamen de collectanten weer voor enige verrassingen te staan. Naast de onvermijdelijke knopen, koffiemuntjes en buitenlands geld troffen zij ook een ring van een klein meisje aan. Deze is bij het sfeerteam op te vragen. Email: sfeerteam_ajax@hotmail.com.

Bob zelf heeft inmiddels lucht gekregen van het initiatief, maar vindt het nog niet gepast te reageren. 'Ik las het vorige week in de Kick Off. Maar dat was niet voor mijn ogen bedoeld. Een verrassing moet een verrassing blijven, niet waar?!'

Het sfeerteam, dat zegt al een kado in gedachten te hebben, bedankt alle vrijwilligers en supporters voor hun onvoorwaardelijke inzet en bijdrage.