Menu
Mooie prijzen voor winnaars sms-actie

Mooie prijzen voor winnaars sms-actie

De winnaars van de stadion sms-actie bij Ajax - PSV, waren afgelopen zondag speciale gasten bij de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo. De prijswinnaars beleefden een leuke middag, zagen de Ajacieden overtuigend winnen én keerden allen met mooie prijzen weer huiswaarts.

De sms-actie werd rondom de Eredivisietopper Ajax - PSV georganiseerd door Ajax en de VriendenLoterij. Enkele sponsors van Ajax toonden zich van hun beste kant met het beschikbaar stellen van prachtige prijzen. De prijswinnaars werden gekozen uit enkele duizenden sms'en die werden ingestuurd.

Jurjen van Die uit Zwijndrecht won een skybox arrangement bij de wedstrijd Ajax – Heracles Almelo en kon verder negen vrienden blij maken met zijn prijs. Dat gold ook voor Mark van Huizen uit Deventer. Hij won het Field Seats-arrangement bij Ajax - Heracles en mocht drie vrienden meenemen. Jorik Veldman uit Oldebroek won de Meet & Greet met de Ajax-selectie en mag een vriend meenemen. Kelly Kooistra uit Noord Scharwoude ging naar huis met een Sony Tablet en Leen Koldenhof uit Apeldoorn mocht een Sony camera meenemen. De winnaars van de adidas-ballen hebben een prijs per post toegestuurd gekregen.

De prijzen van de stadion sms-actie werden aangeboden door AEGON, adidas, VriendenLoterij en Sony.


Tekst en foto's: Ajax.nl

De prijswinnaars beleefden een mooie middag. De prijswinnaars beleefden een mooie middag.