Menu
Mooie voetbalervaring voor Brazilianen

Mooie voetbalervaring voor Brazilianen

Gasten van Mongeral AEGON en adidas genoten zaterdagochtend van een exclusieve voetbalclinic van Ajax op het centro de futebol Zico in Rio de Janeiro. Voor de gasten was de plezierige clinic meer dan geslaagd.

Voor de exclusieve clinic nodigden Mongeral AEGON en adidas diverse klanten, medewerkers en tussenpersonen uit. Samen met Helder Molina en Nuno Davis, CEO en marketing director van Mongeral AEGON, beleefden zij een fantastische voetbalervaring. Ook prijswinnaars van de Facebook-campagne die in samenwerking met Ajax is opgezet, kregen de mogelijkheid om te trainen onder leiding van echte profs. Hennie Spijkerman en Carlo l'Ami vertegenwoordigden de inbreng vanuit de technische staf.

Marketing directeur Edwin van der Sar en Frank de Boer zagen vanaf de zijlijn hoe vijf Ajax-spelers zich ontfermden over de ‘voetballers’ bij de vijf elementen. Derde doelman Mickey van der Hart leidde, zoals verwacht, de keeperstraining. Ruben Ligeon, Lucas Andersen, Mitchell Dijks en Stefano Denswil gaven op een leuke manier veldtrainingen aan de gasten. Een onbetaalbare voetbalervaring én een mooi Ajax-tenue rijker keerden de Brazilianen na een dik uur weer richting huis.

Tekst: Ajax.nl/Nadia Marhoum
Foto’s: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Mitchell Dijks was een van de aanwezige spelers. Mitchell Dijks was een van de aanwezige spelers.
Edwin van der Sar schudt de hand van een jonge fan. Edwin van der Sar schudt de hand van een jonge fan.
Ruben Ligeon en zijn groep staan klaar voor de hervatting van de clinic. Ruben Ligeon en zijn groep staan klaar voor de hervatting van de clinic.