Menu
Mourinho onder de indruk van de Toekomst

Mourinho onder de indruk van de Toekomst

Internazionale trainde donderdag en vrijdag als voorbereiding op het Amsterdam Tournament op de Toekomst. Trainer José Mourinho toonde zich onder de indruk van het sportcomplex van Ajax. ,,Deze plek ademt voetbal”, zei de Portugees.

José Mourinho, tot zijn eigen spijt vaak luisterend naar de bijnaam 'The Special One', kijkt uit naar het Amsterdam Tournament. José Mourinho, tot zijn eigen spijt vaak luisterend naar de bijnaam 'The Special One', kijkt uit naar het Amsterdam Tournament.

,,Je voelt dat je te gast bent bij een club met een enorme historie”, vertelde Mourinho donderdagavond, na afloop van de persconferentie van het Amsterdam Tournament. ,,De foto’s aan de muur van beroemde elftallen, de kleedkamers die zijn vernoemd naar bekende oud-spelers: prachtig om te zien. Je ontkomt hier gewoon niet aan de geschiedenis van Ajax.”

Internazionale opent vrijdagavond om 19.00 uur het Amsterdam Tournament met een wedstrijd tegen Sevilla. Zaterdag wacht de confrontatie met gastheer Ajax. ,,Het is een vriendschappelijk toernooi, maar het worden wel twee serieuze wedstrijden”, blikte de nieuwe trainer van de Italiaanse landskampioen vooruit. ,,Ik houd niet van oefenpotjes die je met 10-0 wint. Ajax en Sevilla zijn sterke tegenstanders, met ieder een eigen voetbalcultuur en speelstijl. Ik heb er zin in.”


Voor het LG Amsterdam Tournament zijn nog kaarten verkrijgbaar.
Kijk hier voor de kaartverkoop >>