Menu
Muller Visual supplier van Ajax

Muller Visual supplier van Ajax

Ajax en drukwerkspecialist MullerVisual Communication hebben zaterdagavond een Suppliersovereenkomst gesloten. De overeenkomst gaat per direct in en kent een looptijd van drie jaar. De totaalaanbieder van grafimedia oplossingen is de opvolger van SDA print + media, dat eerder dit jaar failliet werd verklaard.

Edwin van der Sar, directeur marketing van Ajax: ,,Na het faillissement van SDA print + media zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte opvolger. Met MullerVisual Communication hebben wij die nu in huis gehaald en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Het is een specialist met een zeer uitgebreid assortiment drukwerk in alle mogelijke formaten, precies waar wij naar op zoek waren."

Sander Muller, directeur MullerVisual Communication: ,,Wij zijn er trots op om de grafimedia supplier van Ajax te zijn. Wij hebben ons bekwaamd in het snel en efficiënt bedienen van onze klanten tegen de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit zijn eigenschappen die wij delen met onze landskampioen en die onze relatie alleen maar verder versterkt.”

Tekst en foto's: Ajax.nl

Drie generaties Muller heffen het glas op de samenwerking met Ajax. Drie generaties Muller heffen het glas op de samenwerking met Ajax.