Menu
Muric en Van Bruggen in wedstrijdselectie

Muric en Van Bruggen in wedstrijdselectie

Frank de Boer heeft twee 19-jarige debutanten in de wedstrijdselectie voor het thuisduel met Excelsior opgenomen. Aanvaller Robert Muric en verdediger Damian van Bruggen zitten bij de 18-koppige selectie. Mike van der Hoorn ontbreekt wegens een schorsing.

Ten opzichte van het duel met FC Groningen ontbreekt naast de geschorste Van der Hoorn ook Daley Sinkgraven. De middenvelder liep afgelopen maandagavond tijdens Jong Ajax - Go Ahead Eagles een blessure op.

Debutant Van Bruggen (rugnummer 40) kwam dit seizoen tot dusver 18 keer in actie voor Jong Ajax in de Jupiler League. Hij deed vrijdagavond een uur mee in de gewonnen wedstrijd tegen FC Oss (1-2). Vorig seizoen speelde de verdediger uit de eigen jeugdopleiding 31 duels (2 goals) voor de beloften.

Muric was dit seizoen zes keer trefzeker in 22 duels voor Jong Ajax in de Jupiler League. Vorig seizoen maakte de Kroaat vier goals in zeventien wedstrijden in de Jupiler League.

Wedstrijdselectie Ajax - Excelsior:

Jasper Cillessen
Ricardo van Rhijn
Joël Veltman
Riechedly Bazoer
Viktor Fischer
Arek Milik
Davy Klaassen
Amin Younes
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Thulani Serero
Nick Viergever
Nemanja Gudelj
Donny van de Beek
Diederik Boer
Mitchell Dijks
Robert Muric
Damian van Bruggen

Ajax - Excelsior begint zondag om 14:30 uur in de Amsterdam ArenA. Bestel je tickets online of aan de stadionkassa. Er geldt vrije verkoop.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Soenar Chamid