Menu
Na Werder wacht Excelsior

Na Werder wacht Excelsior

Ingeklemd tussen twee UEFA Cupduels wacht de Ajax zondag een weerzien met Excelsior. De Amsterdammers verlieten Woudestein eerder dit seizoen met een 3-1 overwinning. Bekijk hier de foto's van de vrijdagtraining.

Wesley Sneijder is er bij gaan liggen. Tijdens de rondo jagen voortdurend twee Ajacieden, vanuit het midden van de rondo, op de bal. Het razendsnelle wenden en keren brengt een speler wel eens uit balans. Vurnon Anita (links) kan lachen om de capriolen van de middenvelder. Wesley Sneijder is er bij gaan liggen. Tijdens de rondo jagen voortdurend twee Ajacieden, vanuit het midden van de rondo, op de bal. Het razendsnelle wenden en keren brengt een speler wel eens uit balans. Vurnon Anita (links) kan lachen om de capriolen van de middenvelder.
Gregory van der Wiel trainde vrijdag gewoon met de groep mee. De Jong Ajacied werd maandag toegevoegd aan de A-selectie. In Bremen keek de 19-jarige verdediger toe vanuit de dug-out. Gregory van der Wiel trainde vrijdag gewoon met de groep mee. De Jong Ajacied werd maandag toegevoegd aan de A-selectie. In Bremen keek de 19-jarige verdediger toe vanuit de dug-out.
Kenneth Perez gaat het duel aan met Tom de Mul. De beide Ajacieden hopen op meer sportief geluk tegen Excelsior. Kenneth Perez moest zich in het Weser-Stadion tevreden stellen met een invalbeurt. De Mul werd, uit tactische overwegingen na de rode kaart voor Olaf Lindenbergh, al vroegtijdig naar de kant gehaald. Kenneth Perez gaat het duel aan met Tom de Mul. De beide Ajacieden hopen op meer sportief geluk tegen Excelsior. Kenneth Perez moest zich in het Weser-Stadion tevreden stellen met een invalbeurt. De Mul werd, uit tactische overwegingen na de rode kaart voor Olaf Lindenbergh, al vroegtijdig naar de kant gehaald.
Jaap Stam is Leonardo te vlug af. De aanvoerder bracht zijn loopvermogen meerdere keren overtuigend in de praktijk tijdens de vrijdagtraining. Ook op het trainingveld is de Ajacied door bijna niemand af te stoppen. Jaap Stam is Leonardo te vlug af. De aanvoerder bracht zijn loopvermogen meerdere keren overtuigend in de praktijk tijdens de vrijdagtraining. Ook op het trainingveld is de Ajacied door bijna niemand af te stoppen.
Een uitgebreide trainersstaf kijkt toe tijdens de afsluitende grote partij. Onder meer de jeugdtrainers Dirk de Groot, Bryan Roy, Sonny Silooy en Frank de Boer hadden de Toekomst even verruild voor het trainingsveld naast de Amsterdam ArenA. Een uitgebreide trainersstaf kijkt toe tijdens de afsluitende grote partij. Onder meer de jeugdtrainers Dirk de Groot, Bryan Roy, Sonny Silooy en Frank de Boer hadden de Toekomst even verruild voor het trainingsveld naast de Amsterdam ArenA.
Bryan Roy nam na de training Tom de Mul en Ryan Babel apart. Wedstrijddetails werden besproken, ervaringen uitgewisseld. Wat Frank de Boer met enige regelmaat doet met de verdedigers in de A-selectie, bracht de voormalige topaanvaller Roy in de praktijk met De Mul en Babel. Bryan Roy nam na de training Tom de Mul en Ryan Babel apart. Wedstrijddetails werden besproken, ervaringen uitgewisseld. Wat Frank de Boer met enige regelmaat doet met de verdedigers in de A-selectie, bracht de voormalige topaanvaller Roy in de praktijk met De Mul en Babel.
Edgar Davids etaleerde na de groepstraining zijn nog steeds fluwelen traptechniek. De Ajacied mikte veel schoten van afstand feilloos en uitstekend geplaatst in het doel. Davids moest woensdag nog toekijken. Tegen Excelsior is hij wel weer van de partij. Edgar Davids etaleerde na de groepstraining zijn nog steeds fluwelen traptechniek. De Ajacied mikte veel schoten van afstand feilloos en uitstekend geplaatst in het doel. Davids moest woensdag nog toekijken. Tegen Excelsior is hij wel weer van de partij.