Menu
De Graafschap - Jong Ajax

De Graafschap - Jong Ajax

Keuken Kampioen Divsie / NAC Breda - Jong Ajax / Rat Verlegh Stadion / Vrijdag 22 november, 20:00 uur / Prijs €6.-

Informatie over de verkoop

Je kunt voor deze wedstrijd een kaart bestellen door onderstaand formulier in te vullen en je hebt hier t/m dinsdag 22 oktober tot 12.00 uur de tijd voor. De prijs van een kaart is €10 en je kunt maximaal één kaart bestellen met je Uitkaart. Ook is de kaart persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar.

Om in aanmerking te komen voor een kaart dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart (NL of NL+) of een Ajax Life/Jonge Schare Club Card (NL) met uitrecht. Vervolgens ontvang je in de week van de wedstrijd een e-mail met een verzoek om te betalen. Na je betaling wordt je seizoenkaart of Club Card geactiveerd, hiermee kun je de wedstrijd bezoeken. Daarnaast ontvang je per e-mail aanvullende informatie rondom het bezoek van de wedstrijd.

Indien je het formulier hebt ingevuld en je bent niet in het bezit van een Uitkaart, dan wordt je aanvraag niet in behandeling genomen.

Onvoldoende animo

Ajax behoudt zich het recht om bij onvoldoende animo geen kaarten te verstrekken. In dat geval krijg je het geld retour.

Toegangsbewijs

Als je een kaart koopt ontvang je geen toegangsbewijs. De (Seizoen) Club Card met Uitkaart geldt namelijk als toegangsbewijs. Jouw Uitkaart dient - voor aanvang van de wedstrijd – gescand te worden door de aanwezige Ajax stewards. Zonder de Uitkaart krijg je geen toegang.

Vervoer-opstappen-omwisselen

Je kunt met eigen vervoer afreizen naar de wedstrijd.

Bestel hier je ticket