Menu
Nagenieten van een unieke avond

Nagenieten van een unieke avond

De afscheidsavond van Edwin van der Sar werd een avond om nooit te vergeten. Zowel hoofdrolspeler Edwin van der Sar als alle voetbalhelden uit heden en verleden én de Ajax-fans beleefden een unieke avond in de ArenA of thuis voor de tv. ‘The day after’ blikt Ajax.nl nog eens terug op de avond dat recordinternational Van der Sar zijn loopbaan afsloot.

Foto’s: Ajax.nl/ Louis van de Vuurst en Gerard van Hees

Voor de laatste keer hangen de shirts klaar in de kleedkamer. Voor de laatste keer hangen de shirts klaar in de kleedkamer.
Sir Alex Ferguson met Van der Sar junior. Uiteraard is Joe ook keeper. Sir Alex Ferguson met Van der Sar junior. Uiteraard is Joe ook keeper.
De helden van '95 hebben zichtbaar plezier. De helden van '95 hebben zichtbaar plezier.
Ook voor de vader van Edwin van der Sar was het memorabele avond. Ook voor de vader van Edwin van der Sar was het memorabele avond.
Op speciaal verzoek van 'Sar' trad Mick Hucknall (Simply Red) in de ArenA op. Op speciaal verzoek van 'Sar' trad Mick Hucknall (Simply Red) in de ArenA op.
Via de grote schermen werd de overleden Bobby Haarms eervol herdacht. Via de grote schermen werd de overleden Bobby Haarms eervol herdacht.
Edwin van der Sar met de man die hem in Ajax 1 liet debuteren: Louis van Gaal. Edwin van der Sar met de man die hem in Ajax 1 liet debuteren: Louis van Gaal.
Het keepersduo van Ajax uit de gouden jaren '90 herenigd. Het keepersduo van Ajax uit de gouden jaren '90 herenigd.
Frank de Boer houdt de cup met de grote oren omhoog. Frank de Boer houdt de cup met de grote oren omhoog.
Grote namen in het Dream Team van Van der Sar. Ook Wayne Rooney deed mee. Grote namen in het Dream Team van Van der Sar. Ook Wayne Rooney deed mee.
Derk Boerrigter: vanaf nu de man met de laatste tegengoal van Van der Sar op zijn naam. Derk Boerrigter: vanaf nu de man met de laatste tegengoal van Van der Sar op zijn naam.
Het einde van een imposante loopbaan nadert... Het einde van een imposante loopbaan nadert...
Dochter Lynn kondigt de wissel van papa Edwin aan. Dochter Lynn kondigt de wissel van papa Edwin aan.
Zoon Joe neemt de allerlaatste strafschop op zijn vader. Zoon Joe neemt de allerlaatste strafschop op zijn vader.
Tijd voor de ereronde van de familie Van der Sar. Tijd voor de ereronde van de familie Van der Sar.
Een schitterend vuurwerk zorgde voor een prachtig slot van een indrukwekkende keepersloopbaan. Een schitterend vuurwerk zorgde voor een prachtig slot van een indrukwekkende keepersloopbaan.
Een illuster rijtje namen in de perskamer van de Amsterdam ArenA. Een illuster rijtje namen in de perskamer van de Amsterdam ArenA.