Menu
Nagenieten van mooie avond

Nagenieten van mooie avond

De Ajacieden werkten vrijdag met een goed gevoel de hersteltraining af, daags na de gewonnen wedstrijd tegen Steaua Boekarest. Dollend en lachend toonden zij zich in het MiCoach Performance Centre. Het kan. Heel even, want zondag staat de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk alweer op het programma.

Dat ook Christian Eriksen breeduit lachend op de mat stond, was goed nieuws voor hemzelf, de trainer en voor de fans. Donderdagavond was hij namelijk ongelooflijk hard gevloerd door Bourceanu die daarvoor zijn tweede gele kaart van de wedstrijd kreeg. Een milde straf vond De Boer. ,,Het had ook twee keer rood kunnen zijn", spuide de trainer zijn ongenoegen. ,,Als de ondergrond anders was geweest en hij vast was komen staan, dan waren we hem zes maanden kwijt geweest. Maar nu stond hij lachend op het veld. Dus het gaat wel weer goed."

Eriksen vertoonde zich met Viktor Fischer, Niklas Moisander, Siem de Jong, Daley Blind en Lasse Schöne in de indoorhal. Christian Poulsen was er ook, maar hij trainde met Jong Ajax. Zijn jonge landgenoot Nicolai Boilesen maakt maandag zijn rentree in de thuiswedstrijd tegen Jong NAC.

De overige Ajacieden werkten de wedstrijd in het krachthonk uit het lichaam. Zondagmiddag om 16:30 uur wacht RKC Waalwijk alweer.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Eriksen heeft geen hinder van de 'doodschop' die hij donderdag kreeg. Eriksen heeft geen hinder van de 'doodschop' die hij donderdag kreeg.
Christian Poulsen deed met Jong Ajax mee. Christian Poulsen deed met Jong Ajax mee.
De aanvoerder kijkt goedkeurend toe. De aanvoerder kijkt goedkeurend toe.