Menu
'Namijmeren' op de Toekomst

'Namijmeren' op de Toekomst

Een dag na het thuisdebuut in de Champions League trainde de Ajacieden op sportcomplex de Toekomst. De basisspelers hoefden daags na Ajax - AC Milan uiteraard niet op het trainingsveld te verschijnen. Jan Vertonghen kwam toch even kijken.

Ruim twaalf uur na het laatste fluitsignaal waren de spelers van Ajax alweer op de Toekomst te vinden. Ook Vurnon Anita, die dinsdag geblesseerd het veld verliet, was present. De verdediger meldde zich voor verzorging op het sportcomplex van Ajax.

Op het trainingsveld kwam een tiental spelers onder leiding van assistent-trainer Danny Blind in actie. Ook Mido was van de partij. De Egyptenaar werkt hard aan zijn gewicht en fitheid zodat hij binnenkort klaar is voor een rentree bij de club waar hij begin deze eeuw ook al speelde.

Gaandeweg de training liet ook Jan Vertonghen zich even zien. De Belg hoefde als basisspeler niet op het veld te verschijnen. Toch vond de verdediger het prettig om even langs te komen. ‘Namijmeren’, zoals hij dat zelf noemde. Vanwege zijn schorsing tegen Real Madrid was het duel met Milan zijn eerste optreden in de Champions League. ,,Ik heb ervan genoten. Dit smaakt naar meer.”

Bekijk later deze woensdag het volledige interview met Jan Vertonghen op Ajax TV

Tekst en foto’s: Ajax.nl

Blind instrueert de Ajacieden. Blind instrueert de Ajacieden.
Mido werkt hard aan zijn comeback bij Ajax. Mido werkt hard aan zijn comeback bij Ajax.
Vertonghen: 'Champions League smaakt naar meer' Vertonghen: 'Champions League smaakt naar meer'