Menu
Nando Rafael even terug bij Ajax

Nando Rafael even terug bij Ajax

Net als de selectie van Ajax 1 meldden ook de spelers van Jong Ajax zich maandagochtend voor de eerste training van 2010. Tussen de achttien spelers van het beloftenelftal waren twee opvallende gezichten te zien. Naast de nieuwe aankoop Hyun Jun Suk trainde ook Nando Rafael mee.

Rafael traint - na overleg tussen Ajax en zijn club AGF Aarhus - tien dagen met Jong Ajax mee om zijn conditie op peil te houden. Op die manier kan de speler, onlangs vader geworden, zich binnenkort weer fit in Denemarken melden.

Rafael, die zondag zijn 26e verjaardag viert, doorliep de opleiding bij Ajax en speelde de afgelopen jaren voor Hertha BSC en Borussia Mönchengladbach. De geboren Angolees met Duits paspoort zal de komende dagen geregeld bij het team van de trainers Pieter Huistra en Fred Grim op de Toekomst te zien zijn. Daarna keert hij weer terug naar Denemarken.

Naast Rafael wist ook Hyun Jun Suk de ogen op zich gericht. De Zuid-Koreaanse aanvaller maakte maandag - na zijn trainingsstage in september - zijn eerste officiële minuten als Ajacied.

Houd Ajax.nl vanmiddag in de gaten voor een reactie van Suk op zijn eerste dag bij Ajax.

Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst
Tekst: Ajax.nl

Suk maakte maandag zijn eerste officiële trainingsminuten als Ajacied. Suk maakte maandag zijn eerste officiële trainingsminuten als Ajacied.
Pieter Huistra instrueert zijn spelers. Pieter Huistra instrueert zijn spelers.
Suk schiet de bal. Suk schiet de bal.