Menu
Nauwere samenwerking Ajax en ABA

Nauwere samenwerking Ajax en ABA

Ajax en de Ajax Business Associates (ABA) gaan nauwer samenwerken. Dat zijn de partijen dinsdagavond voorafgaand aan het duel Ajax - Heracles overeengekomen.

Van links naar rechts: Henri van der Aat (commercieel directeur Ajax), Rik van den Boog (algemeen directeur Ajax), Klaus Vink (voorzitter ABA), Luc Posma (secretaris ABA). Van links naar rechts: Henri van der Aat (commercieel directeur Ajax), Rik van den Boog (algemeen directeur Ajax), Klaus Vink (voorzitter ABA), Luc Posma (secretaris ABA).

De samenwerkingsovereenkomst gaat per direct in en heeft een looptijd van minimaal drie jaar. Ajax en de ABA werkten al samen, maar deze samenwerking wordt nu geïntensiveerd en geformaliseerd. ,,Onze businessclub bestaat al heel lang, maar er is nooit echt een formele band geweest met Ajax”, reageert ABA-secretaris Luc Posma. ,,We zijn blij dat Ajax de toegevoegde waarde inziet van de ABA en we hopen dat deze overeenkomst bijdraagt aan de wederzijdse warmte.”
Beide partijen gaan elkaar op diverse gebieden ondersteunen. De aangesloten bedrijven van de ABA gaan Ajax bijvoorbeeld helpen bij het zoeken en creëren van stageplaatsen voor zijn jeugdvoetballers. Ajax heeft de ABA opgenomen in zijn rijtje met partners en sponsors. Dat betekent onder andere dat het logo van de businessclub op diverse plaatsen te zien is.
De ondertekening vond voor aanvang van Ajax - Heracles plaats in de ABA-lounge. Onder de ondertekenaars ook Ajax-directeuren Henri van der Aat en Rik van den Boog. De nieuwe algemeen directeur Van den Boog werd voorgesteld aan de ruim tweehonderd aanwezige ABA-leden. En na de contractondertekening werd samen het glas geheven op een prettige voortzetting van de samenwerking.
Klik hier voor meer informatie over de Ajax Business Associates >>