Menu
Nederlands vrouwenelftal geeft voetballes aan Ajax-kids

Nederlands vrouwenelftal geeft voetballes aan Ajax-kids

Woensdagmiddag werd er op Sportpark De Toekomst een echte vrouwenvoetbaldag gehouden. Alle Ajax Kids Club-meiden die zich er voor op hadden gegeven kregen clinics van de Bondscoach en een paar speelsters van het Nederlands vrouwenelftal.


Het is heel erg bijzonder dat er meisjes voetballen op De Toekomst, want Ajax heeft alleen maar jongens voetbalteams. Daarom was het extra leuk dat er zoveel meiden op af waren gekomen!

De clinics werden gehouden op het kunstgrasveld De clinics werden gehouden op het kunstgrasveld
Vera Pauw, de bondscoach, legt uit wat er nodig is om een goede voetbalster te worden Vera Pauw, de bondscoach, legt uit wat er nodig is om een goede voetbalster te worden
De meiden hadden hun broertjes meegenomen, zij mochten foto's nemen! De meiden hadden hun broertjes meegenomen, zij mochten foto's nemen!
De speelsters Chavelli Stork, Petra van den Hoogewoning en Dionne Demarteux gaven samen met Vera Pauw een persconferentie De speelsters Chavelli Stork, Petra van den Hoogewoning en Dionne Demarteux gaven samen met Vera Pauw een persconferentie
Na afloop konden alle meiden voorzien van handtekeningen weer voldaan huiswaarts gaan! Na afloop konden alle meiden voorzien van handtekeningen weer voldaan huiswaarts gaan!