Menu

Nieuw: Ajax Jonge Schare!

Vanaf vandaag is er een nieuwe club voor Ajax-supporters. Ben jij ouder dan 12 en jonger dan 18 en ben je helemaal maf van Ajax? Dan is Ajax Jonge Schare iets voor jou! Word lid en profiteer van de vele voordelen en acties!

Meegenieten met Ajax
De SVA en Ajax willen iedereen, van jong en oud, maximaal laten meegenieten met de beste club van Nederland. Een goed voorbeeld hiervan is de Ajax Kids Club, speciaal voor Ajax-fans tot en met 12 jaar. De Ajax Kids Club organiseert activiteiten, brengt een eigen clubblad uit en laat de jongste fans hun Ajax-helden ontmoeten.

Ajax Jonge Schare
Maar wat als je Ajacied bent in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar? Dan wil je uiteraard ook van al die voordelen profiteren. Daarom is vanaf 1 juli 2004 gestart met een unieke Ajax juniorensupportersgroep: Ajax Jonge Schare. Dit is voor jou dé manier om als Ajax-supporter aangesloten te zijn bij Ajax, de meest succesvolle voetbalclub van Nederland. Als lid profiteer je van vele voordelen, acties en word je uiteraard extra in de watten gelegd.

Wat zijn de voordelen?
Als lid van Ajax Jonge Schare krijg je allerlei voordelen, zoals twintig keer de supporterskrant Ajax Life, een Club Card (waarmee je met voorrang wedstrijdkaarten kunt kopen voor de thuisduels van Ajax) en 10% korting op artikelen in de Official Ajax Fanshop en de Ajax-catalogus. Daarnaast profiteer je in het komende seizoen ook van de volgende exclusieve voordelen:
* Een Ajax-cadeau;
* Volledige toegang op de website;
* Acties met kans op kaartjes voor thuisduels;
* Bijzondere e-mailnieuwsbrief;
* Extra verrassing op de Ajax Open dag 2004;
* En nog veel meer...

Wat zijn de kosten?
Het lidmaatschap met al deze voordelen kost slechts € 25,00 per seizoen en als je ouders lid zijn van de Supportersvereniging Ajax betaal je slechts € 17,50.

Ben je lid van de SVA?
Als je al lid bent van de SVA en je bent in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar, dan behoor je automatisch tot Ajax Jonge Schare. Je hoeft dus niet speciaal lid te worden!

Lid worden?
Wil je lid worden van Ajax Jonge Schare, stuur dan onderstaand aanmeldingsformulier in een ongefrankeerde enveloppe, met een kopie van een geldig legitimatiebewijs, naar:

Ajax Jonge Schare
Antwoordnummer 615
1100 VE Amsterdam


Meer informatie?
Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 - 3111444.