Menu
Nieuw boek: Helden onder elkaar

Nieuw boek: Helden onder elkaar

‘Helden onder elkaar’ is niet zomaar een boek, maar een ontroerende verhalenbundel van acht kinderen die - ondanks de tegenslagen die zij in hun jonge leven al hebben moeten verwerken - positief in het leven (blijven) staan.Helden onder elkaar

‘Helden onder elkaar’ is niet zomaar een boek, maar een ontroerende verhalenbundel van acht kinderen die - ondanks de tegenslagen die zij in hun jonge leven al hebben moeten verwerken - positief in het leven (blijven) staan.
Deze kinderen hebben dan ook stuk voor stuk een diepe indruk achtergelaten bij de acht sporters en bij de acht kinderboekenschrijvers die een bijzondere dag met hen hebben mogen beleven. Dit wordt duidelijk als u de prachtige verhalen leest die uit deze ontmoetingen zijn ontstaan.
‘Helden onder elkaar’ is voortgekomen uit een samenwerking tussen ABN AMRO Bank NV en het Ronald McDonald Kinderfonds.
De hoofdrolspelers in ‘Helden onder elkaar’ hebben bijna allemaal in het ziekenhuis gelegen als gevolg van een ongeluk, ziekte of erfelijke aandoening. Zij weten dus hoe belangrijk het is om familie dicht bij zich te hebben of om van een ander moment van ontspanning te genieten.
Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een helpende hand aan gezinnen met een ziek of gehandicapt kind. In de Ronald McDonald Huizen logeren gezinnen vlak bij het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum om dicht bij hun kind te kunnen zijn.
In andere Ronald McDonald projecten kunnen zieke of gehandicapte kinderen samen sporten en spelen, of met het hele gezin op vakantie gaan. Het welzijn van het kind staat altijd centraal.
Met de opbrengst van ‘Helden onder elkaar’ kan het Ronald McDonald Kinderfonds dit voor nog meer kinderen mogelijk maken, want ABN AMRO schenkt de gehele commerciële opbrengst van het boekje aan het Ronald McDonald Kinderfonds.
‘Helden onder elkaar’ is natuurlijk een fantastisch boekje om cadeau te geven tijdens de feestdagen, als relatiegeschenk of als kindercadeau. Vindt u het een mooi initiatief? Ga dan snel naar www.heldenonderelkaar.nl, dan heeft u de boekjes nog voor de feestdagen in huis.