Menu
Nieuw clubkostuum Oger uitgereikt

Nieuw clubkostuum Oger uitgereikt

De spelers, staf, directie en bestuur van Ajax hebben dinsdagochtend het nieuwe clubkostuum van Oger ontvangen. Bekijk hier het fotoverslag van de uitreiking.

Jurgen Colin kijkt nog een keer of zijn jasje goed zit. De maten van de Ajacieden werden enige tijd geleden opgenomen. Dinsdag kregen ze hun clubkostuums uitgedeeld. Jurgen Colin kijkt nog een keer of zijn jasje goed zit. De maten van de Ajacieden werden enige tijd geleden opgenomen. Dinsdag kregen ze hun clubkostuums uitgedeeld.
Klaas Jan Huntelaar kan ook dit seizoen weer als een heer op pad. Klaas Jan Huntelaar kan ook dit seizoen weer als een heer op pad.
De pakken werden uitgedeeld in kleedkamer twee, waar de temperatuur behoorlijk opliep. Vurnon Anita en Donovan Slijngard wachten op hun beurt. De pakken werden uitgedeeld in kleedkamer twee, waar de temperatuur behoorlijk opliep. Vurnon Anita en Donovan Slijngard wachten op hun beurt.
Jeffrey Sarpong krijgt een kleine les over de lengte van de mouw. Jeffrey Sarpong krijgt een kleine les over de lengte van de mouw.
voor Ismaïl Aissati is het zijn eerste Ajax-Oger-kostuum. voor Ismaïl Aissati is het zijn eerste Ajax-Oger-kostuum.
Vurnon Anita probeert nog één ander jasje. Vurnon Anita probeert nog één ander jasje.
Marco van Basten zal komend seizoen goedgekleed langs de lijn staan. Marco van Basten zal komend seizoen goedgekleed langs de lijn staan.
Drukte in de kleedkamer. George Ogararu (rechts) bekijkt al even wat voor schoenen hij straks krijgt. Drukte in de kleedkamer. George Ogararu (rechts) bekijkt al even wat voor schoenen hij straks krijgt.