Menu

Nieuw: De Ajax Kids Club Card

Met ingang van het seizoen 2004-2005 wordt er een nieuwe Kids Club-pas geïntroduceerd: De Ajax Kids Club Card! Deze kaart heeft dezelfde leuke voordelen als jouw huidige pas, maar met deze pas kun je ook wedstrijdkaartjes kopen! Ben je nog geen lid van de Ajax Kids Club, maar wil je dit wel worden? Print dan nu het aanmeldingsformulier !

Wat is de nieuwe Ajax Kids Club Card (Ajax Kids CC)?
De Ajax Kids CC is het bewijs van jouw lidmaatschap van de Ajax Kids Club. Tevens kun je met deze Ajax Kids CC met voorrang kaartjes kopen voor de thuiswedstrijden van Ajax in de Holland Casino Eredivisie, mits je niet in het bezit bent van een Ajax Seizoenkaart of een seizoenkaart van een andere club. Naast dit grote voordeel, heeft de Ajax Kids CC natuurlijk ook nog alle andere voordelen die de oude clubpas ook al had.

Hoe krijg ik een Ajax Kids CC?
Alle leden van de Ajax Kids Club krijgen deze kaart. Wij hebben hiervoor alleen een kopie van jouw geldige legitimatiebewijs nodig.
Het enige wat jij dus hoeft te doen, is een kopie van jouw geldige legitimatiebewijs naar de Ajax Kids Club te sturen. Heb jij geen eigen legitimatie? Dan volstaat een kopie van bijschrijving bij één van jouw ouders/verzorgers ook. Wil jij volgend seizoen zelf een kaartje kunnen kopen voor een wedstrijd van jouw favorieten? Wacht dan niet langer en vul onderstaande bon in en stuur deze samen met een kopie van jouw legitimatiebewijs zo snel mogelijk op! Je kunt de documenten ook faxen naar 020-311 16 75, of inscannen en e-mailen naar info@ajax.nl.

Hoe word ik lid van de Ajax Kids Club?
Ben jij nog geen lid? Print dan nu het aanmeldingsformulier en ontvang deze Ajax Kids Club Card en doe mee aan nog veel meer leuke acties en evenementen!

Wanneer kan ik een kaartje kopen?
Om te weten wanneer je aan de beurt bent om een kaartje te kopen kun je het beste NOS teletekst pagina 812 of AT5 teletekst pagina 510 in de gaten houden. De kaarten worden verkocht via de bekende verkooppunten van TicketBox. Voor een verkooppunt bij jou in de buurt bel je 0900-9393 (45 ct p/m).

Voorrangsregeling
Voor leden van de Ajax Kids Club geldt, net als voor leden van de Supportersvereniging Ajax, een voorrangsregeling. Dit betekent dat je voor thuiswedstrijden als eerste aan de beurt bent om een kaartje te kopen. Voor de Amstel Cup en de Europa-Cupwedstrijden ben je na de Ajax Seizoenkaarthouders aan de beurt.

Wanneer krijg ik mijn nieuwe Ajax Kids CC?
Je kunt je nieuwe pas aan het begin van het nieuwe seizoen, 2004-2005, op de mat verwachten. (Mits wij de kopie van jouw geldige legitimatie voor 25 april binnen hebben!)