Menu
Nieuw: skylounge 'Frank&Ronald'

Nieuw: skylounge 'Frank&Ronald'

Ronald de Boer en Edwin van der Sar hebben afgelopen donderdag voorafgaand aan de wedstrijd Ajax - FC Groningen een speciale skylounge geopend in de Amsterdam ArenA. Het thema van de nieuwe lounge is opgedragen aan Frank en Ronald de Boer en draagt daarom de naam Skylounge ‘Frank&Ronald’.

Het nieuwe uiterlijk van de skylounge past geheel binnen het beleid van de Amsterdam ArenA om het stadion nog meer Ajax-uitstraling te geven.

De skylounge bevindt zich aan de oostzijde van het stadion naast het in 2012 geopende Café Johan. Voorheen had de ruimte de sfeer van een bruine kroeg, maar op initiatief van de Amsterdam ArenA is de skylounge verbouwd tot een stijlvolle, lichte en gezellige ruimte.

Vak410 voorzag de skylounge van een nieuw uiterlijk. In drie dagen tijd ontwierpen en beschilderden zij de muren van de skylounge. In deze creatieve ode aan de gebroeders De Boer keren veel elementen terug uit hun rijke carrière: de gewonnen Champions League (1995), de Wereldbeker (1995), de Europese Supercup (1992), de Nederlandse en de Spaanse landstitel.
Ook de rugnummers (6 en 4), de logo’s en de stadions van clubs waar de broers samen hebben gevoetbald (Ajax, FC Barcelona en Glasgow Rangers) zijn terug te vinden in het kunstwerk.

De skylounge biedt plaats aan 20 personen. Aangrenzend aan de skylounge bevinden zich de business seats. Vanaf deze plekken heeft de bezoeker een adembenemend uitzicht op het veld.
Tijdens de opening voerden Hendrik Jan de Mari (commercieel directeur ArenA) samen met Edwin van der Sar (directeur marketing Ajax) het openingswoord. Ronald de Boer schonk een gesigneerd shirt, dat naast de al ingelijste foto’s wordt opgehangen in de skylounge.

Wilt u meer informatie over Skylounge ‘Frank&Ronald’? Neem dan contact op via 020-311 1343 of mail naar sales@amsterdamarena.nl.

Tekst:Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Naast Ronald de Boer waren ook Ajax' directeur marketing Edwin van der Sar en Hendrik Jan de Mari (commercieel directeur ArenA) bij de opening aanwezig. Naast Ronald de Boer waren ook Ajax' directeur marketing Edwin van der Sar en Hendrik Jan de Mari (commercieel directeur ArenA) bij de opening aanwezig.
Ronald de Boer liet een gesigneerd shirt achter. Ronald de Boer liet een gesigneerd shirt achter.
De rugnummers 4 en 6 hebben een prominente plaats gekregen in de skylounge 'Frank&Ronald'. De rugnummers 4 en 6 hebben een prominente plaats gekregen in de skylounge 'Frank&Ronald'.