Menu
Nieuwe Ajax Catalogus in de maak

Nieuwe Ajax Catalogus in de maak

Zes spelers van Ajax lieten zich maandagmiddag fotograferen voor de Ajax Catalogus 2007/2008. De gids met daarin de Ajax- en adidasproducten heeft ‘Amsterdam’ als thema en is medio augustus verkrijgbaar.

George Ogararu toont zijn lenigheid. George Ogararu toont zijn lenigheid.

George Ogararu, John Heitinga, Ryan Babel, Leonardo, Thomas Vermealen en Urby Emanuelson poseerden in de perskamer van Ajax voor een groot wit doek. Als de catalogus in augustus uitkomt, is er waarschijnlijk niet veel meer te zien van de studiosetting. De afbeeldingen van de zes voetballers worden vermengd met foto’s van bekende bezienswaardigheden in Amsterdam. De Ajacieden komen er, als het Madurodam-effect slaagt, in de catalogus uit te zien als een soort reuzen in hun eigen stad.

Thomas Vermaelen krijgt te horen wat de bedoeling is van de fotoshoot. Thomas Vermaelen krijgt te horen wat de bedoeling is van de fotoshoot.

Dertigduizend nieuwe catalogi worden gestuurd naar de Ajax-supporters. Daarnaast is de catalogus gratis te verkrijgen in de Official Ajax Fanshop in de Amsterdam ArenA of te bestellen via de Online Shop.