Menu
Nieuwe clubs in samenwerkingsverband

Nieuwe clubs in samenwerkingsverband

Ajax heeft zaterdag met FC Lisse, DWS en Quick Boys een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Zij zijn de zestiende, zeventiende en achttiende club die in dit samenwerkingsverband zijn opgenomen.

In ontvangstruimte Voorland van de Amsterdam ArenA werden de vertegenwoordigers van de drie clubs welkom geheten door Ajax’ directeur voetbalzaken Marc Overmars. Ook de Ajacieden Joost van Dam, Heini Otto (voetbaltechnische samenwerking), Peter Musters (coördinator amateurclubs) en manager jeugdscouting Jasper van Leeuwen waren in Voorland present.

Ajax' directeur voetbalzaken Marc Overmars wordt o.a. geflankeerd door alle naar de ArenA gekomen vertegenwoordigers van DWS, Quick Boys en FC Lisse. Ajax' directeur voetbalzaken Marc Overmars wordt o.a. geflankeerd door alle naar de ArenA gekomen vertegenwoordigers van DWS, Quick Boys en FC Lisse.

Namens FC Lisse waren onder meer Leon Annokkee en voormalig profvoetballer Misha Salden in de ArenA van de partij. Ajax’ stadgenoot DWS werd onder meer vertegenwoordigd door Ahmed Abrahoun en Ties Diekema. Het Katwijkse Quick Boys had onder meer in Cees Haasnoot en Theo Guyt vertegenwoordigers. Na de ondertekening van de overeenkomst bezochten alle clubvertegenwoordigers het duel tussen Ajax en Go Ahead Eagles (6-0).

De samenwerkingsovereenkomst die Ajax afsluit met amateurclubs, behelst een samenwerking op uiteenlopende voetbalgebieden. Twee weken terug ondertekenden Rijnsburgse Boys en het Castricumse Vitesse '22 nog een samenwerkingsovereenkomst in de ArenA.

Tekst en foto’s: Ajax.nl