Menu

Nieuwe ingang M voltooid

Ajax en de Amsterdam ArenA zijn verheugd u te mogen mededelen dat de bouw van de nieuwe ingang M voltooid is! Vanaf zondag 30 november a.s. bij de wedstrijd Ajax - Feyenoord dienen de seizoenkaarthouders op de vakken 117 tot en met 124 voortaan gebruik te maken van deze ingang en niet langer van ingang Noord B. Tevens zal de certificaathoudersingang bij Noord B worden gesloten.

Ingang M bevindt zich aan de Oostzijde van de Amsterdam ArenA. De ingang is voorzien van roltrappen waardoor het voor u eenvoudiger wordt de eerste ring te bereiken. Wij verwachten dat er geen wachttijden zullen zijn bij ingang M.

Wanneer u gebruik maakt van het Transferium/P1 dan adviseren wij u de auto aan de zuidzijde te parkeren. U verlaat vervolgens het Transferium/P1 eveneens aan de zuidzijde en loopt linksom richting ingang M. Wanneer u elders parkeert of gebruik maakt van het openbaar vervoer dan dient u de looproute via de Zuidzijde van het stadion te volgen. Na de roltrappen zijn er slechts nog twee kleine trappetjes vanaf de buitenloop naar uw vak.

Na afloop van de wedstrijd kunt u bij het verlaten van het stadion ook gebruik maken van de roltrappen. Daarnaast kunt u gebruik maken van de buitenomlopen die leiden naar Zuid J en Noord A.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de afdeling Supporterszaken via telefoonnummer 020-311 14 44, bereikbaar van 10.00 – 16.00 uur.