Menu
Nieuwe jeugdleden maken kennis

Nieuwe jeugdleden maken kennis

De voetballertjes die komend seizoen beginnen bij de jeugdopleiding, werden dinsdagavond voorbereid op hun Ajax-avontuur. Bekijk hier de foto's.

Hoofd jeugdopleiding Jan Olde Riekerink opende de bijeenkomst en vertelde de nieuwe Ajacieden wat hen komend seizoen te wachten staat. Hoofd jeugdopleiding Jan Olde Riekerink opende de bijeenkomst en vertelde de nieuwe Ajacieden wat hen komend seizoen te wachten staat.
Er viel heel wat te bepraten in de perskamer van Ajax. Tijdens de bijeenkomst ging het niet alleen over voetbal, maar ook over zaken als voeding en onderwijs. Er viel heel wat te bepraten in de perskamer van Ajax. Tijdens de bijeenkomst ging het niet alleen over voetbal, maar ook over zaken als voeding en onderwijs.
Deze twee nieuwe Ajacieden luisterden aandachtig naar alle informatie over de jeugdopleiding. Misschien zijn zij over een paar jaar wel de nieuwe Ajax-sterren. Deze twee nieuwe Ajacieden luisterden aandachtig naar alle informatie over de jeugdopleiding. Misschien zijn zij over een paar jaar wel de nieuwe Ajax-sterren.
Ook was er tijd voor wat ontspanning. De kleine spelers vermaakten zich in het spelershome van Ajax met een fijn potje tafelvoetbal. Ook was er tijd voor wat ontspanning. De kleine spelers vermaakten zich in het spelershome van Ajax met een fijn potje tafelvoetbal.