Menu
Nieuwe leden Ajax Academy Club

Nieuwe leden Ajax Academy Club

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur kwamen de leden van de Ajax Academy Club zondag in de Amsterdam ArenA bijeen. De club van ex-jeugdspelers van Ajax (minimaal 6 jaar in de jeugd, waarvan minimaal 1 jaar op de Toekomst) verwelkomde bij het jaarlijkse weerzien ook zes nieuwe leden.

In de Amsterdam Zaal van de ArenA reikte technisch hartlid Wim Jonk certificaten uit aan de nieuwkomers Stan Bijl, Hidde Prijs, Peter Leeuwenburgh, Bas Kuipers, Emran Barakzai en Justin Valk. Jong Ajacied Abdelmalek El Hasnaoui is ook een nieuwkomer in de Ajax Academy Club, maar hij was zondag verhinderd.

De jaarlijkse bijeenkomst geldt als reünie voor de voormalige jeugdspelers van Ajax. Bestuursraadlid Jan Buskermolen trad op als ceremoniemeester en gastheer voor de (ex-)Ajacieden. Na het uitreiken van de certificaten maakten de leden van de Ajax Academy Club gretig gebruik van de lunch.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Gerard van Hees

Naar de Vereningssite van Ajax

Wim Jonk overhandigde onder meer Jong Ajacied Bas Kuipers zijn certificaat van de Ajax Academy Club. Wim Jonk overhandigde onder meer Jong Ajacied Bas Kuipers zijn certificaat van de Ajax Academy Club.
Bestuursraadlid Jan Buskermolen omlijstte de jaarlijkse bijeenkomst van de Ajax Academy Club. Bestuursraadlid Jan Buskermolen omlijstte de jaarlijkse bijeenkomst van de Ajax Academy Club.
De bijeenkomst van de AAC is ook een jaarlijks weerzien van (ex-)jeugdspelers van Ajax met hun begeleiders en (oud-)trainers. De bijeenkomst van de AAC is ook een jaarlijks weerzien van (ex-)jeugdspelers van Ajax met hun begeleiders en (oud-)trainers.
Ook Peter Leeuwenburgh kreeg zijn 'bewijs' na voltooiing van de Ajax-opleiding. Ook Peter Leeuwenburgh kreeg zijn 'bewijs' na voltooiing van de Ajax-opleiding.
Naast een praatje, was er voor spelers en begeleiders ook tijd voor een hapje en drankje. Naast een praatje, was er voor spelers en begeleiders ook tijd voor een hapje en drankje.

Jonk heette ook Jong Ajacied Emran Barakzai welkom bij de Ajax Academy Club. Jonk heette ook Jong Ajacied Emran Barakzai welkom bij de Ajax Academy Club.
De felbegeerde certificaten (en bewijs van lidmaatschap) van de Ajax Academy Club. De felbegeerde certificaten (en bewijs van lidmaatschap) van de Ajax Academy Club.