Menu
Nieuwe leden Ajax Academy Club

Nieuwe leden Ajax Academy Club

De Ajax Academy Club - de club van (oud-)jeugdspelers van Ajax - is sinds dinsdag weer tien nieuwe leden rijker. Tijdens de Schalenavond, de traditionele afsluiter van het seizoen op de Toekomst, reikte Wim Jonk certificaten uit.

De nieuwste leden zijn: Nelinho Cleonise, Abdelmalek El Hasnaoui, Danzell Gravenberch, Bas Kuipers (allen 11 jaar in de jeugdopleiding gezeten), Gavier Koningsbloem, Arnoud de Moor (beiden 10 jaar in de jeugdopleiding), Boban Lazic, Peter Leeuwenburgh (9), Nick Lim (7) en Emran Barakzai (6).

De leden van de Ajax Academy Club hebben hun sporen verdiend als Ajacied. Een talent moet langer dan zes jaar in de Ajax-jeugd hebben gespeeld, om in aanmerking te komen voor een lidmaatschap. Daarvan moet minstens een seizoen op de Toekomst zijn doorgebracht.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Meer over de Ajax Academy Club

Technisch hart-lid Wim Jonk reikte de certificaten uit aan de nieuwste leden van de Ajax Academy Club. Technisch hart-lid Wim Jonk reikte de certificaten uit aan de nieuwste leden van de Ajax Academy Club.
Het certificaat is het bewijs van exclusief lidmaatschap van de club van (ex-)jeugdspelers van Ajax. Het certificaat is het bewijs van exclusief lidmaatschap van de club van (ex-)jeugdspelers van Ajax.