Menu
Nieuwe medische staf krijgt vorm

Nieuwe medische staf krijgt vorm

De nieuwe medische staf van Ajax krijgt vorm. Gavin Benjafield en Rick Menick (foto) zijn benoemd tot Managers Medische en Sportwetenschappelijke Staf en Björn Rekelhof treedt in dienst als conditie - en hersteltrainer en Ralph van der Horst als fysiotherapeut.

De 36-jarige Gavin Frederick Benjafield is afkomstig van Ajax Cape Town. Daar heeft hij vier jaar in dezelfde functie gewerkt. Er zijn regelmatig voetballers overgekomen van Kaapstad naar Amsterdam maar stafmensen iets minder vaak. ,,Ik heb in Zuid-Afrika gewerkt met Hennie Spijkerman, Foppe de Haan en nu Maarten Stekelenburg, dus ik ben wel bekend met de Nederlanders. Voor mij is dit een stap hoger in mijn carrière, het is een grote kans en ik kijk erg uit naar de uitdaging. We bouwen een nieuw team op en werken nu goed samen om alles weer neer te zetten."

Benjafield is verantwoordelijk voor de bovenbouw en het eerste team. De middenbouw en onderbouw wordt verzorgd door Rick Menick.

Als conditie - en hersteltrainer komt de 38-jarige Björn Rekelhof over van sc Heerenveen. Ralph van der Horst (49 jaar) treedt in dienst als fysiotherapeut.

Tekst en foto: Ajax.nl