Menu

Nieuwe Presentatiegids vanaf vandaag in de winkel

De nieuwe Presentatiegids van Ajax is uit! De Presentatiegids is de eerste van acht nummers van een nieuwe jaargang van het Ajax Magazine. Het Magazine is het officiële clubblad van Ajax en is uitgegroeid tot een glossy magazine met allure. In deze Presentatiegids onder andere: Ronald Koeman: 'Deze ploeg kan nog veel beter!' Ajax krijgt een nieuw gezicht in het seizoen 2003-2004, maar lijkt in staat om de successen van het afgelopen seizoen te herhalen of zelfs te verbeteren. 'Ajax is sterker geworden,' vindt de coach. Jong Ajax John van 't Schip en Marco van Basten laten een ander geluid doorklinken bij Jong Ajax. Amsterdam Arena Hoe vaak heeft Ajax gescoord in de Arena? Wat was de grootste overwinning? Hoeveel toeschouwers bezochten de wedstrijden? Selectie 2003-2004 Van Sander Boschker tot Yakubu. Terugblik 2002-2003: het team van de toekomst imponeert in de Champions League.

Het Ajax Magazine verschijnt 8 keer per jaar. Exclusieve interviews, achtergrond informatie, fotoreportages en nog veel meer. De Presentatiegids is het eerste nummer. Deze ligt vanaf 15 augustus in de winkel voor €6,95. Net als vorig jaar wordt bij de Presentatiegids gratis een tweetalige Seizoensgids verstrekt met de breedst mogelijke selectie van informatie over Ajax zoals adressen en telefoonnumers, uitslagen en statistieken, biografiën en records, reglementen en openingstijden. Ook bij de Presentatiegids: een gratis elftalposter van Ajax.

De prijs voor een abonnement op het Ajax Magazine is € 24,95 (inclusief portokosten) per jaargang.
Aanbieding voor leden van de supportersvereniging: € 18,90 (inclusief portokosten).

Neem contact op met de abonnementenservice voor een jaarabonnement en voor het nabestellen van de Ajax Presentatiegids 2003-2004. Leden van de supportersvereniging zjjn verplicht hun lidmaatschapsnummer te vermelden bij het afsluiten van een jaarabonnement.

Betapress Abonnementen Services
T.a.v. AJAX Magazine
Postbus 97
5126 ZH GILZE

T : 0161-459570
E : ajaxmagazine@betapress.audax.nl