Menu
Nieuwe selectiefoto gemaakt

Nieuwe selectiefoto gemaakt

Ajax heeft donderdagochtend de officiƫle selectiefoto 2013-2014 gemaakt. Na het verstrijken van de transferdatum was, ingegeven door het vertrek van onder andere Toby Alderweireld en Christian Eriksen en de komst van Lerin Duarte, een nieuwe foto wenselijk.

De Ajacieden betraden iets voor tien uur de nieuwe mat van de Amsterdam ArenA. Voor bijna iedereen is dit de tweede selectiefoto van het seizoen. Niet voor Lerin Duarte. De nieuweling kwam net voor de sluiting van de transfermarkt van Heracles Almelo naar Ajax. Ook Mickey van der Hart stond niet op de vorige foto. De derde doelman heeft op deze recentste foto een prominente plaats tussen Dennis Bergkamp en Siem de Jong in.

Nieuw op de foto is de Johan Cruijff Schaal. De Nederlandse Super Cup werd eind juli gewonnen na de strijd met AZ. Daardoor staan nu allebei de in 2013 gewonnen prijzen afgebeeld.

Vijf minuten over tien waren ook deze Ajacieden voor eeuwig vastgelegd en konden ze weer naar de Toekomst waar om kwart over tien een bespreking wachtte en om half elf de training. Nog twee oefensessies heeft De Boer om zijn team te preparen voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle, zaterdagavond in de Amsterdam ArenA.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.n/Louis van de Vuurst