Menu
Nieuwe thuisshirt vliegt over de toonbank

Nieuwe thuisshirt vliegt over de toonbank

Het nieuwe thuisshirt van Ajax voor het seizoen 2010-2011 werd dinsdagochtend voor het eerst in de Official Ajax Fanshop verkocht. De medewerkers van de fanshop kregen assistentie van vier spelers. Vurnon Anita, Urby Emanuelson, Miralem Sulejmani en Toby Alderweireld hielpen een handje mee.

Al vroeg meldden de eerste supporters zich dinsdagochtend bij de Amsterdam ArenA. Nog voor 9.00 uur stonden enkele tientallen Ajacieden al te wachten op het startsein voor de eerste verkoopdag. ‘Gastheren’ Toby Alderweireld en Vurnon Anita zorgden ervoor dat alle bezoekers persoonlijk werden welkom geheten.

Met Miralem Sulejmani achter de kassa en Urby Emanuelson bij het bedrukken van de shirts waren de vier Ajax-spelers overal in de fanshop te vinden. Naast hun assistentie in de winkel namen de Ajacieden uiteraard ook de tijd voor foto’s en handtekeningen.

Later op de ochtend kwamen de bezoekers de spelers opnieuw tegen bij de training van Ajax op Sportcomplex de Toekomst. De oranjegekleurde shirts die sommigen ook bij zich hadden verraadden de volgende halte van hun bezoek: de huldiging van het Nederlands elftal, even verderop in Amsterdam.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Adresgegevens en openingstijden Official Ajax Fanshop

Het nieuwe thuistenue. Het nieuwe thuistenue.
De nieuwe thuiscollectie is vanaf nu verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshop. De nieuwe thuiscollectie is vanaf nu verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshop.
Anita was een van de spelers die dinsdagochtend een half uur meehielp in de fanshop. Anita was een van de spelers die dinsdagochtend een half uur meehielp in de fanshop.
Alderweireld op de foto met een jonge supporter bij de vorig seizoen veroverde KNVB beker. Alderweireld op de foto met een jonge supporter bij de vorig seizoen veroverde KNVB beker.
Sulejmani verkoopt het nieuwe shirt. Sulejmani verkoopt het nieuwe shirt.
Alderweireld zet een krabbel. Alderweireld zet een krabbel.
Ook de handtekening van Anita was gewild. Ook de handtekening van Anita was gewild.