Menu
Nieuwe thuistenue nu verkrijgbaar

Nieuwe thuistenue nu verkrijgbaar

Het nieuwe thuistenue van Ajax is vanaf nu verkrijgbaar bij de Official Ajax Fanshop en via Ajaxshop.nl. Bovendien kun je deze week in de Fanshop ook nog op de foto met de beruchte fake shirts.

Vorige maand werden de nieuwe tenues geïntroduceerd met een candid camera filmpje. Frank de Boer, Daley Blind, Siem de Jong en Jasper Cillessen kregen heel aparte shirts te zien van adidas (een met een leeuwenprint, de ander weer met een regenbooglook) en ondertussen werd stiekem hun reactie gefilmd. Deze fake shirts zijn nu tentoongesteld in de Fanshop.

Maar het draait natuurlijk allemaal om de echte thuistenues: het klassieke witte shirt met de rode baan dat dit seizoen weer een kraagje heeft. Voor het eerst is er ook een speciaal shirt voor vrouwen opgenomen in de collectie. Een schitterende outfit voor hopelijk weer een topseizoen.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Bestel het nieuwe thuistenue

Bekijk de video met de fake shirts

De hele week kun je op de foto met de fake shirts uit het introductiefilmpje van het thuisshirt. De hele week kun je op de foto met de fake shirts uit het introductiefilmpje van het thuisshirt.
Het nieuwe tenue is er ook voor kids natuurlijk. Het nieuwe tenue is er ook voor kids natuurlijk.
Voor het eerst is er ook een speciaal shirt voor vrouwen. Voor het eerst is er ook een speciaal shirt voor vrouwen.