Menu
Nieuwe uitshirt vliegt over toonbank

Nieuwe uitshirt vliegt over toonbank

De Ajacieden van Frank de Boer dragen zondag in de uitwedstrijd tegen FC Groningen voor het eerst het nieuwe uitshirt. Het nieuwe tricot voor het seizoen 2013-2014 is vanaf nu ook verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshop. Zondagochtend was het al druk in de Fanshop, waar menige Ajacied zich al hulde in het shirt van adidas.

Henk en Gerrie Vos behoorden tot de eerste lichting fans met het gloednieuwe uitshirt. Vader Henk en zoon Gerrie waren speciaal vanuit Breda naar de Amsterdam ArenA gekomen. Alles met een missie: de aanschaf van het nieuwste Ajax-shirt. Voor de seizoenkaarthouders zelf was de missie iets minder bijzonder: elk jaar komen ze bij de start van de verkoop een set kleding kopen.

Henk en Gerrie Vos behoorden zondag tot de eerste lichting fans met het gloednieuwe uitshirt. Henk en Gerrie Vos behoorden zondag tot de eerste lichting fans met het gloednieuwe uitshirt.

Het nieuwe uitshirt werd dinsdagavond al op bijzondere wijze bij enkele gelukkige Ajax-fans thuisbezorgd. Siem de Jong, Daley Blind en Kolbeinn Sigthórsson reisden per speciale Ajax-Mercedes richting fans die het shirt per ‘blinde voorinschrijving’ hadden besteld. Deze zondag is weliswaar de eerste echte verkoopdag; het nieuwste uitshirt was eerder al te bestellen via de online Fanshop van Ajax.

Veel Ajacieden lieten de kans niet voorbijgaan om het shirt mogelijk als eerste in handen te krijgen. Of beter: om zich als een van de eersten te kunnen hullen in het shirt waarin de Ajacieden per direct vooral hun uitwedstrijden in zullen spelen. Deze hele week, en in het bijzonder zondag in de Ajax Fanshop, bleek maar weer dat ook het nieuwe uitshirt tot de meest gewilde Ajax-items behoort.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Gerard van Hees

Naar de online Fanshop

Drukte in de Ajax Fanshop op de eerste verkoopdag van het nieuwe uitshirt. Drukte in de Ajax Fanshop op de eerste verkoopdag van het nieuwe uitshirt.
Het nieuwe uitshirt van Ajax is verkrijgbaar in alle maten... Het nieuwe uitshirt van Ajax is verkrijgbaar in alle maten...
En het shirt is natuurlijk ook beschikbaar met elke gewenste naam en ieder rugnummer. En het shirt is natuurlijk ook beschikbaar met elke gewenste naam en ieder rugnummer.