Menu
Nieuwe uitshirt zondag in Ajax Fanshop

Nieuwe uitshirt zondag in Ajax Fanshop

Het nieuwe uitshirt van Ajax voor het seizoen 2013 - 2014 is vanaf zondag in de Official Ajax Fanshop in de Amsterdam ArenA en in de Ajax Experience verkrijgbaar. De verkoop start om 9:30 uur. Het is zondag in de ArenA ook mogelijk om op de foto te gaan met de nieuwe kampioensschaal. Het nieuwe shirt is inmiddels al via de online shop verkrijgbaar.

In de Fanshop kan je de naam en het rugnummer van je favoriete speler op het shirt laten drukken. De gouden kampioensbadge is exclusief in de Ajax Fanshop verkrijgbaar. Voor iedere klant die een shirt koopt ligt er een mooie Ajax-tas klaar (op=op).

Bestel het gloednieuwe uitshirt nu in de online shop van Ajax. Of kom zondag naar de Fanshop in de ArenA en ga op de foto met de schaal!

Tekst en beeld: Ajax.nl

Naar de Ajaxshop

Siem de Jong reikte dinsdag al het eerste uitshirt uit. Siem de Jong reikte dinsdag al het eerste uitshirt uit.
Waarna ook diverse fans met de Ajax-captain (plus schaal) poseerden. Waarna ook diverse fans met de Ajax-captain (plus schaal) poseerden.
Daley Blind was ook betrokken bij de bezorging van de nieuwe uitshirts. Daley Blind was ook betrokken bij de bezorging van de nieuwe uitshirts.
Kolbeinn Sigthórsson met een jonge Ajax-fan. Kolbeinn Sigthórsson met een jonge Ajax-fan.