Menu
Nieuwe update kaartverkoop voor bekerfinale

Nieuwe update kaartverkoop voor bekerfinale

Op zondag 5 mei speelt Ajax om 18:00 uur in de Kuip de TOTO KNVB Bekerfinale tegen Willem ll. De start van de kaartverkoop voor dit duel begint op woensdag 17 april om 10:00 uur.

Kaartprijs: € 49,50
De prijs van een toegangskaart voor de bekerfinale is € 49,50. Deze prijs is inclusief vervoer met de bus of trein richting de Kuip en terug.

Vervoerswijze bus of trein
Voor deze wedstrijd geldt een verplichte vervoerscombi per trein of bus. Om de organisatie van de bekerfinale in goede banen te leiden zijn vooraf afspraken gemaakt over het vervoer van de verschillende groepen Ajacieden. In de Ticketshop kun je zien voor welke vervoerswijze je in aanmerking komt.

Het vervoer vertrekt deze dag alleen vanaf de Johan Cruijff ArenA, dus andere opstapplaatsen zijn niet mogelijk. De bussen zullen in clusters rijden. De instaptijd voor het 1e buscluster is 12:45 uur en de instaptijd voor de 1e trein is 12:00 uur. Hierna zullen gedurende middag de volgende busclusters/treinen vertrekken. Na aankoop van een toegangskaart kun je enkel met de trein/bus cluster dat op je ticket staat afreizen naar de Kuip. Het is niet mogelijk om te wisselen.

1 kaart per seizoenkaart- of club cardhouder
Je kunt voor deze wedstrijd 1 kaart per seizoenkaarthouder kopen. De kaarten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Als jij als seizoen- of club card-houder dus een ticket koopt, ben je de enige die er gebruik van kan maken.

Aangezien seizoenkaarten op bedrijfsnaam niet persoonsgebonden zijn, kun je met bedrijfskaarten geen ticket voor de bekerfinale kopen. Mocht je meerdere seizoenkaarten of club cards in je bezit hebben, dan kun je ook maar 1 kaart kopen.

Samen naar de bekerfinale
Als je samen de wedstrijd wilt bezoeken raden we je aan de kaarten direct of kort na elkaar te kopen via ieders account. Je kunt in de Ticketshop kiezen uit verschillende mogelijkheden, kies hierbij voor hetzelfde trein- of busnummer.

Verkoopschema
De verkoop zal plaatsvinden volgens onderstaand schema en beginnen op woensdag 17 april om 10:00 uur. Er zijn 15.000 kaarten beschikbaar. We verwachten dat de verkoop snel gaat, hierdoor kunnen we helaas niet garanderen dat alle groepen aan bod komen om kaarten te kopen.

Kidsclub
Voor de bekerfinale is een speciaal vak voor de kidsclub gereserveerd. Leden van de Ajax kidsclub ontvangen per mail meer informatie over deze kaartverkoop.

Mindervaliden
De kaartverkoop voor mindervaliden zal via de Ticketshop gaan en begint voor seizoenkaarthouders op donderdag 18 april 10:00 uur. Indien er nog kaarten beschikbaar zijn kunnen de club card-houders vanaf zaterdag 20 april om 10:00 uur kopen.

Bekijk ook: Liveblog Ajax - Juventus: It's Matchday!

Tekst en beeld: Ajax.nl