Menu
Nieuweling Cuenca op dreef

Nieuweling Cuenca op dreef

Isaac Cuenca heeft woensdag voor het eerst met de groep meegetraind. De huurling van FC Barcelona liet direct een goede indruk achter. Met een paar fraaie schoten in de kruising gaf de Spanjaard zijn visitekaartje af.

Cuenca kwam afgelopen zondag aan in Nederland. De 21-jarige aanvaller onderging een dag later de medische keuring en kreeg dinsdag zijn nieuwe shirt uitgereikt door directeur voetbalzaken Marc Overmars.

Vanwege de winterse weersomstandigheden trainde Ajax in het overdekte adidas miCoach Performance Centre op de Toekomst. Daardoor kon Cuenca zich qua temperatuur nog even in Spanje wanen. Hij trof overigens lang niet al zijn nieuwe ploeggenoten tijdens de training. Een groot deel van de selectie (onder wie Oranje-debutant Daley Blind) was afwezig wegens interlands.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Isaac Cuenca in gesprek met John Bosman (assistent-coach Jong Ajax). Isaac Cuenca in gesprek met John Bosman (assistent-coach Jong Ajax).
Frank de Boer spreekt de spelers toe. Frank de Boer spreekt de spelers toe.
Isaac Cuenca tussen zijn nieuwe teamgenoten. Isaac Cuenca tussen zijn nieuwe teamgenoten.
Isaac Cuenca haalt uit onder toeziend oog van assistent-coach Dennis Bergkamp. Isaac Cuenca haalt uit onder toeziend oog van assistent-coach Dennis Bergkamp.
Ook Dejan Meleg was van de partij. Ook Dejan Meleg was van de partij.
Barcelona-huurling Isaac Cuenca speelt tot de zomer in Amsterdam. Barcelona-huurling Isaac Cuenca speelt tot de zomer in Amsterdam.