Menu
Nog drie wedstrijden te gaan

Nog drie wedstrijden te gaan

Ajax is dinsdag aan de voorbereiding op de uitwedstrijd tegen Willem II begonnen. Na twee vrije dagen stonden de spelers halverwege de middag weer op het trainingsveld van de Toekomst. Het duel van zondag in Tilburg is de eerste in een reeks van drie uitwedstrijden tot aan de winterstop. Daarna volgen nog ontmoetingen met FC Groningen (beker) en FC Utrecht.

Frank de Boer had dinsdag niet alle spelers tot zijn beschikking. Onder anderen de kersverse debutant Lucas Andersen en keeper Mickey van der Hart ontbraken vanwege de NextGen Series. Beide Ajacieden zijn deze dinsdag met Ajax A1 richting Londen gevlogen voor de uitwedstrijd tegen Chelsea, die woensdagavond op het programma staat. Ook de geblesseerde Christian Poulsen en de A-selectiespelers die maandagavond met Jong Ajax in actie kwamen, hadden dinsdag een ander (trainings)programma.

Verder verschenen de vertrouwde namen wel op het trainingsveld in Amsterdam. Ook Kolbeinn Sigthórsson trainde op een naastgelegen trainingsveld apart met fysiotherapeut Pim van Dord. Het was goed om de aan zijn schouder geblesseerde IJslander weer buiten aan het werk te zien.

Ajax neemt het zondag in het Koning Willem II Stadion op tegen promovendus Willem II. Na de goede resultaten tegen Roda JC Kerkrade, PSV en FC Groningen is het zaak om de winnende lijn ook in Tilburg door te trekken. In dat geval lonkt er een mooi einde van 2012.


Tekst en foto's: Ajax.nl

Kolbeinn Sigthórsson trainde apart met de fysio. Kolbeinn Sigthórsson trainde apart met de fysio.
De Ajacieden deden tijdens de training een oefening met een elastiek. De Ajacieden deden tijdens de training een oefening met een elastiek.