Menu

Nog meer Ajacieden opgeroepen voor nationale teams

De lijst met Ajacieden die opgeroepen zijn voor interlands wordt met de dag langer. Chivu, Lobont, Pasanen, Litmanen, Yakubu, Trabelsi, Van Damme en Mido hebben allen van hun bondscoaches een uitnodiging ontvangen voor wedstrijden met hun nationale elftal.

Cristian Chivu en Bogdan Lobont zijn geselecteerd om op 29 maart om 18.00 uur in het Nationale Stadion Lia Manoliu in Boekarest met Roemenië tegen Denemarken te spelen in het kader van de EK-kwalificatie.

Petri Pasanen is geselecteerd voor de Finse nationale ploeg die op 29 maart in Palermo tegen Italië een EK-kwalificatiewedstrijd speelt. Ook Jari Litmanen ontving een uitnodiging voor dat duel.

Yakubu is opgeroepen voor de Ghanese nationale ploeg die van 27 tot en met 29 maart in Tunesië meedoet aan een internationaal vriendschappelijk toernooi met Ghana, Tunesië, Kameroen en Madagascar. Hatem Trabelsi komt bij dat toernooi uit voor de nationale ploeg van Tunesië.

Jelle van Damme zit bij de voorlopige selectie voor hetzij Kroatië - België op 29 maart, hetzij Kroatië o/21 - België o/21 op 28 maart. Komende week zal de Belgische bond de definitieve selecties bekendmaken en uitsluitsel geven voor welk team de verdediger opgeroepen wordt.

Mido is geselecteerd om twee keer met Egypte te spelen: op 19 maart vriendschappelijk tegen Qatar en op 29 maart tegen Mauritius in het kader van de voorrondes van de African Nations Cup.