Menu

Nordin Wooter vindt onderdak bij Ajax

In afwachting van de komst van een nieuwe club houdt de 25-jarige Nordin Wooter zijn conditie op peil bij Jong Ajax. De oud-Ajacied blijft onder trainer Gerard van der Lem werken tot hij bij een nieuwe club aan de slag kan.

Drie jaar zat hij bij het Engelse Wattford, toen zijn contract afliep en niet werd verlengd. ,,Behalve dat het niet werd verlengd, had ik het ook wel gezien bij die club", vertelde Wooter donderdagmiddag na de training in Amsterdam. En andere concrete aanbiedingen waren er niet direct.

Na Tarik Oulida is Wooter deze zomer al de tweede Ajacied die gebruik maakt van de gastvrijheid van hun oude werkgever. ,,Ajax is een geweldige club. Ik ben destijds ook goed weggegaan, had een goede tijd hier. Als ik vrij was, ging ik ook altijd nog naar wedstrijden kijken. Ajax is mijn cluppie. Het is tof van Ajax dat ik mee mag trainen."

In de oefenwedstrijden van Jong Ajax tijdens het Maritiemtoernooi en tegen Hollandia mocht de oud-Ajacied zelfs nog even meespelen. ,,Dat vond ik heerlijk. Het niveau van deze groep is goed, het is technisch goed. En natuurlijk vond ik het fantastisch dat ik nog even mocht spelen."

Wooter is niet inzetbaar tijdens beker- en competitiewedstrijden. ,,Ik ben in onderhandeling geweest met twee clubs. Een club uit Portugal en AA Gent in Belgiƫ. Ik ben daar nog niet op proef geweest, heb alleen gesproken met de mensen daar. Nu is het afwachten of een van de clubs mij gaat aantrekken. "

Tot die tijd is de voetballer te zien op het trainingsveld bij de Arena.