Menu

Normale training op donderdagochtend

Na de bijzondere training van woensdag, was de oefensessie van donderdag een stuk normaler. Er werd wel flink getraind. De groep was verdeeld in drie teams; twee speelden partijtje, de derde rondde af op doel.

Als eerste mocht Wit afronden. Geel en Oranje speelden tegen elkaar met Krol en Koeman als zeer scherp oplettende coaches. Zodra er iets niet beviel, werden de partijtjes stilgelegd en werden de spelers toegesproken. Elke partij duurde ongeveer twintig minuten, daarna werd er gewisseld.

Wil Coort oefende met het derde team vooral volley's en het schieten op doel van een iets omhoog stuiterende bal. Dat zorgde af en toe voor fraaie doelpunten en hilariteit, vooral als een beetje verkeerd geraakte bal toch het net in vloog. Desondanks moesten ook behoorlijk wat ballen uit het water achter het trainingsveld worden gevist.

Wesley Sneijder en Petri Pasanen trainden niet met de groep. De eerste heeft last van zijn linkerbovenbeen, de tweede van het rechterbovenbeen. Samen met Bruins Slot trainden beide apart, met bal. Sneijder hield het als eerste voor gezien en besloot nog wat vrije trappen te oefenen.

Hatem Trabelsi trainde evenmin met de groep. De Tunesiƫr heeft last van zijn linkerknie en liep veel rondjes. Jelle van Damme kwam na behandeling later het trainingsveld op. De verdediger heeft net als Sneijder last van zijn linkerbovenbeen.