Menu
Oad tot medio 2017 aan Ajax verbonden

Oad tot medio 2017 aan Ajax verbonden

Ajax en Oad hebben vandaag een hernieuwde samenwerkingsovereenkomst getekend. De overeenkomst heeft een looptijd van 3 jaar, tot en met 30 juni 2017. Hierdoor verzorgt de organisatie ook de komende seizoenen het vervoer van elftallen en supporters van Ajax naar uitwedstrijden in Nederland.

Oad maakte onderdeel uit van het grotere Oad Reizen. Het busbedrijf wist een snelle doorstart te realiseren in september 2013, waardoor de organisatie het busvervoer voor Ajax heeft kunnen continueren.

De overeenkomst betekent officieel de start van een nieuwe samenwerking tussen Ajax en Oad. Door het aanblijven van de vertrouwde chauffeurs en medewerkers vanuit de Oad-organisatie, betekent het in de praktijk een voortzetting van de samenwerking van de afgelopen jaren. Oad wordt leverancier van Ajax en zal onder meer met LED Boarding zichtbaar zijn in de Amsterdam ArenA.

Edwin van der Sar, directeur marketing Ajax: ,,Wij zijn blij dat de wij de samenwerking met 3 jaar hebben kunnen verlengen. Naar grote tevredenheid maken wij al jaren gebruik van de diensten van Oad. Dit bleek bijvoorbeeld ook afgelopen weekend toen Oad bijna duizend fans tijdens het Ajax Fanweekend van Zeewolde naar de Amsterdam ArenA heeft vervoerd."

Frans Schuitemaker, algemeen directeur Oad: ,,Wij zijn zeer verheugd dat Oad opnieuw het vertrouwen heeft gekregen van Ajax. Om al het busvervoer voor Ajax te mogen verzorgen, zowel voor de spelers als voor de trouwe supporters, is voor ons een eer en een genoegen. Wij kijken er naar uit om de komende jaren opnieuw onze beste chauffeurs en mooiste bussen voor hen in te zetten."

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Louis van de Vuurst

Edwin van der Sar en Frans Schuitemaker (algemeen directeur Oad) voor de spelersbus van Ajax.. Edwin van der Sar en Frans Schuitemaker (algemeen directeur Oad) voor de spelersbus van Ajax..